Sivut

torstai 3. helmikuuta 2011

Persikka-Ananas piirakka

Pohja:
125g sulatettua margariinia
2 kananmunaa
3dl sokeria
200g kermaviiliä
2dl maitoa
6dl vehnäjauhoja
1rkl leivinjauhetta
0,5tl kardemummaa
Päälle:
Ananaspaloja
Persikkapaloja
Sulata margariini.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää vaahdon sekaan kermaviili, maito ja margariini.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vaahdon sekaan. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
Kaada pellille ja tasoita. Ripottele pinnalle ananaksen ja persikan palat. Jos käytät säilykehedelmiä, valuta neste pois hyvin.
Uuniin 200 asteeseen noin 30min ajaksi. Uunista tultua ripottele päälle sokeria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti